Top Menu

Mă duc să plătesc o rată la bancă. Îmi place tare banca asta mie, că a pus un bancomat de ăla de plăteşti ratele direct la el, nu mai stai ca prostu’ la coadă la ghişeu. Intru aşadar în cea bancă, la bancomat trei persoane, la ghişeu vreo opt. Mă ataşez şi eu la rândul de la bancomat, că aici era şi mai mişto : un nene era pe terminate şi urmau două pisi, una brunetă, una roşcată.

Roşcata avea o palmă de fustiţă, bruneta o bucăţică de pantalon scurt-scurt-scurt …. De drag stai la aşa o coadă …. Îmi aruc ochii la ghişeu, se făcuseră fraierii vreo zece persoane.
Tocmai începusem să-i număr roşcatei fluturaşii de pe minijup când nenea din faţă scoate chitanţa şi pleacă …. Parcă-mi părea rău că se termină aşa repede … La ghişeu tocmai mai venise o persoană ….
Bruneta, chicotind, bagă o hărtie de o sută în maşinărie. Maşinăria culege banu, îl identifică, îl verifică să nu fie fals, îl contabilizează, după care aprinde un beculeţ verde, care înseamnă Bagă ban…. Şi tot aşa, până bagi tu rata….
Roşcata avea două tipuri de fluturaşi pe minijup. Unii aveau antenele mai lungi … Şi parcă şi aripile erau mai rotunde…. Bruneta avea buzunarele la chiloţii ăia de blug, mai lungi decât chiloţii de blug … Cred că asta îi dădea dreptul de a băga ea banii în hardughie…. Şi bagă, şi bagă, şi bagă …. După vreo zece minute de numărat fluturaşi, antenuţe şi aripioare, îmi iau ochii de minijup şi mă uit şi eu la bancomat. Bruneta băgase deja douăzecişiopt de-alde un leu …. În urma noastră, coada mai mare ca la ghişeu.

Nenea ăla de intrase după mine în bancă, dar se dusese la ghişeu, deja pleca. Bruneta tot băga …. Tot chicotind, bagă alde pisi treizecişişapte de-alde un leu. Că atât era rata, 137 RON.
Au plecat în cele din urmă, tot o veselie….  

Fi-var moliile de pe minijup, de cap să vă fie ….Şi pune şi tu un pantalon ca lumea pe tine, hlizito… De-aia nu găseşti bre mărunt la magazin să-ţi dea rest, îl adună fetişoare ca astea cu minujupu’ să plătească ratele la bancomat….

About The Author

1 Comment

  1. Bravo tati, tine-o tot asa!

Comments are closed.

Close