Top Menu

Reintrăm în normal. Papa de la Roma a plecat și ne-a lăsat un curcubeu cât toată speranța noastră.

Reintrăm în normal. Șeful senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a recunoscut în sfârșit că nu a făcut nimic legal în cei 30 de ani de politică. Parlamentul României a decis că asta e foarte normal și l-a acoperit cu Sfânta Imunitate Parlamentară.

Reintrăm în normal. Domnul Dragnea, ca și coșcogea președinte de partid, și-a ales patul de sus. Cel mai bun din celulă, conform PSD.online.ro.  Numai că trei membri ai statului paralel cu culoarul, i-au ales patul de jos. Cel mai bun din celulă, conform PSD.online.ro.

Reintrăm în normal. Ministrul Apelor și rămaselor Păduri, Ioan Deneș, a rămas prins în glodul de la Corod – Galați, că doamna Dăncilă a eradicat doar noroaiele din satele românești, nu și glodurile.

Reintrăm în normal. Președintele Klaus Johannis a înțeles că el a câștigat Referendumul pe Justiție…. și românii…. A uitat de demiterea Codruței Kovesi, de lălăiala până la europarlamentare a aprobării tacite a schingiuirii Justiției…. Poate n-om uita chiar toți de asta. Eu nu.

Reintrăm în normal. Gigi Becali s-a trezit dimineață, și-a șters leii de aur de praf și le-a făcut o mare bucurie fanilor steliști: l-a adus antrenor la echipă pe marele Bogdan Andone, cunoscut mai ales ca fiind cumnat cu Șumudică. Așa a citit el într-o carte pe care o are de la muntele Athos că trebuie să faci ca să ajungi în grupele Europa League: pui un antrenor de care n-a auzit nimeni și mai vinzi din jucători.

Reintrăm în normal. Mâine soarele va răsări din nou. Și peste prostia noastră. Mai ales a mea.

 

About The Author

Close