Top Menu
Pentru nostalgici, Teatrul Excelsior din Bucureşti, relansează festivalul național „Cântarea României”.
Un eveniment al „Decât o Revistă” a fost amânat, după ce Teatrul Excelsior a decis că un film care ar fi urmat să prezinte un montaj cu fotografii realizate în timpul protestelor din București (după faza aia cu ordonanța lui Dragnea, noaptea ca hoţii), care urma să fie prezentat în seara asta (30 martie), este nepotrivit, pentru că frizează sfera politică, ” faţă de care noi trebuie să ne păstrăm echidistanţi”.
Bravo frate zic eu, ori e teatru, ori e politică. Că acolo e cu „Dragnea nu uita, așteptăm și cartea ta”, „PSD – ciuma roșie” și n-are cum în teatru, loc public, să facem politică.
Fain mișto, decât că Teatrul Excelsior, nu-i tocmai orice teatru… Nooo … El e de ăla… A lu’ ăia…
Pe 23 iunie 2016, Teatrul Excelsior, apolitic de fel, găzduiește depunerea jurământului pentru primar al capitalei al Gabrielei Firea. De la PSD.
Pe 17 noiembrie 2016, Teatrul Excelsior, apolitic de fel, găzduiește lansarea candidaților PSD pentru alegerile parlamentare. Gata.
Cuvânt Înainte – Tovarășe conducător suprem al „Decât o revistă”, ca de la simplu cetățean la simplu cetățean, te provoc la un răspuns. Băi, ești prost? Păi vrei să vorbești de funie în casa spânzuratului?
Cuvânt Înapoi – Tovarășe conducător suprem a lu’ Teatru Excelsior, am și eu niște poezii cu „Vă mulțumim din suflet tovarășe (completați tu)”, „Noi nu ne vindem țara”, „Țara noastră și mândria, (cine vreți voi) România”… Unde pot să le trimit?
PCR

About The Author

Close